Persconferentie
vragen

De waarheid is onweerlegbaar. Boosaardigheid kan het aanvallen. Onwetendheid kan het bespotten. Maar uiteindelijk is het er.”

Alle artikelen

Persconferentie 11 mei. De echte vragen

Persconferentie 11 mei. De echte vragen

Het is inmiddels vaste prik dat ik voor elke persconferentie een lijst met vragen maak voor de aanwezige journalisten. Het kan natuurlijk zomaar zo zijn dat er een journalist aanwezig is die besluit echte vragen te gaan stellen. Tot op heden is er nog geen enkele...

Persconferentie. De kritische vragen.

Persconferentie. De kritische vragen.

Op de opleiding journalistiek leer je eerst het concept hoor en wederhoor en daarna wat een journalist behoort te doen. Een echte journalist controleert de macht. Legt ze het vuur aan de schenen. Een echte journalist is iemand waar je wat zenuwachtig van wordt, omdat...

Wil de echte journalist opstaan?

Wil de echte journalist opstaan?

Als oud journalistiek student erger ik mij mateloos aan de kritiekloze vragen van de "journalisten" bij de tweewekelijkse #persconferentie. Ik zou wel 100 vragen kunnen verzinnen, maar de volgende vragen zou ik als journalist in ieder geval stellen:De...

Ervaringsverhaal

De groep mensen die serieuze twijfels heeft over het gevoerde corona beleid groeit met de dag. En als je eenmaal twijfels hebt, ga je ook nooit meer terug. Toch voelen vele mensen zich alleen in een omgeving die niet zelf lijkt na te denken. Hier heb ik zelf ook last van af en toe. Daarom heb ik de pagina ervaringsverhalen in het leven geroepen. Hier zal ik zelf vertellen hoe ik het dagelijks leven met de maatregelen ervaar, maar ik wil ook heel graag weten hoe jij het ervaart. Hoe ga jij om met de corona maatregelen? Heb je iets bijzonders meegemaakt dat je graag wilt delen?
Mail me dan met je verhaal.

Ik zal je persoonlijke gegevens aan niemand anders verstrekken, tenzij dit met elkaar afgesproken is.

Mail me jouw ervaringsverhaal

15 + 4 =

Wil je samenwerken of wil je om een andere reden contact? Mail me dan!

5 + 14 =

the hanging tree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The Hanging Tree!

Join de maillijst en blijf op de hoogte van de laatste artikelen, nieuwtjes en acties.

Je hebt je succesvol ingeschreven, bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This